duminică, 26 octombrie 2014

KONJAC SPONGE


Am primit in dar un burete Konjac despre care tot citisem si care ma tenta, dar am si eu obiceiurile mele in privinta demachierii, un ritual care a suferit putine schimbari in timp, doar mici variatii. M-am bucurat cind l-am primit, l-am intors pe toate partile, am citit inca o data cum se foloseste, m-am uitat la filmuletul care exemplifica asta ( http://www.longeviv.ro/konjac-sponge ), dar mi-a luat ceva timp pina m-am hotarit.
 Din momentul primei folosiri am devenit dependenta de scurtul masaj pe care mi-l aplic in fiecare seara cu acest burete. Aspru la atingere in prima faza, dupa umezire este moale si atingerea nu este abraziva, dar are acest efect, fara sa inroseasca pielea, iti vine sa prelungesti acest ritual nou, ceea ce nu iti dauneaza, daca ai destul timp, dar chiar si in cele 2 minute de masaj ai o senzatie instantanee de bine si de piele curata.Suna ca o reclama, dar e un fapt. Este un produs natural care se gaseste pe www.longeviv.ro, dar se comercializeaza si pe alte site-uri, cum ar fi emag.
I-am gasit locul in baie asa cum am citit in instructiuni si am grija sa ma port bine cu el ca sa ma tina cit mai mult ( trei luni spun instructiunile).
Buretele Konjac este un dar de la www.longeviv.ro , dar daca nu-mi placea si nu-l gaseam potrivit, nu-l laudam.